TYPO3 extensie bouw

TYPO3 kent veel extra functionaliteit in de vorm van duizenden gratis extensies / plugins. Mocht u echter bepaalde specifieke functionaliteit willen die niet standaard beschikbaar is, dan kan dit door ons worden geprogrammeerd als een nieuwe module.

piBase

De oude manier van plugins bouwen in TYPO3 gebeurt middels de piBase methode. Tegenwoordig is de nieuwe methode Extbase. Echter oudere modules die gebouwd zijn met piBase kunnen nog goed voldoen, maar hebben misschien onderhoud nodig. Wij zijn ervaren in het bouwen en onderhouden van piBase extensies.

Extbase

De nieuwe methode om TYPO3 extensies te bouwen heet Extbase. Dit is object oriented en gaat uit van de zogenaamde Model View Controller ontwikkelmethode. Samen met bijvoorbeeld jQuery kan hiermee een uitstekende moderne technische oplossing gebouwd worden voor al uw wensen.

Voor meer informatie over TYPO3 extensies ontwikkelen kunt u even bellen met Jacco van der Post 024-3602100

TYPO3 iPhone app

Wij ontwikkelen ook iOS apps voor de iPhone / iPad, desgewenst gekoppeld met TYPO3.

iPhone App bijhouden met TYPO3

Moet de iPhone app regelmatig van nieuws of andere gegevens worden voorzien, dan kunt u dat comfortabel doen vanuit de backend van TYPO3. U kunt ook een koppeling maken met uw website of met een gedeelte hiervan.

TYPO3 website bijhouden met de iPhone

Andersom kan ook, wilt u met een mobiel apparaat de website eenvoudig en snel op lokatie kunnen voorzien van nieuws, metingen, data, records of tekst met foto of video, dan kan hier een oplossing voor worden gebouwd.

TYPO3 plugin bouwer

TYPO3 extensie ontwikkelaar

TYPO3 extensie programmeur

Extbase programmeur

TYPO3 extensie ontwikkeling middels Extbase
Ontwikkeling model Extbase extensie