TYPO3 consultancy

Door jarenlange ervaring en expertise in het ontwerp en de ontwikkeling van TYPO3 websites zijn wij in staat om gedegen advies en dienstverlening te verstrekken op hoog niveau aangaande alles rondom TYPO3. Consultancy kan onder andere betrekking hebben op :

Projectmanagement en systeemontwikkeling

Wat is een goede manier om uw site te ontwikkelen en / of te verbeteren. Welk traject is handig en welke mijlpalen kunnen worden onderscheiden. Hoe kan een planning worden opgezet en wat zijn de juiste mensen om te werken aan uw TYPO3 site. Welke onderdelen zijn van belang in het project en wanneer dient wat te gebeuren. Meer informatie vindt u hier over projectmanagement en het ontwikkelingstraject.

Analyse en advies bestaande TYPO3 site

Een onafhankelijke analyse naar de opbouw van uw site. Gekeken kan worden naar onder andere de juiste opbouw van de HTML en CSS templates, browser-compatibility, het gebruik van extensies, hosting, upgrading functionaliteit, toepassing van typoscript, webstandaarden, Search Engine Optimalisatie, bezoekersgedrag.

Omzetting bestaande site / migratie naar TYPO3

Heeft u reeds een website met of zonder CMS functionaliteit, maar wilt u migreren naar TYPO3 dan kan onderzocht worden hoeveel werk dat is en welke verbeteringen nog eventueel aangebracht kunnen worden.

TYPO3 support

Wilt u algemeen of specifiek support rondom alles wat met TYPO3 te maken heeft dan kunt een support-contract afsluiten waarbij binnen een garandeerde afgesproken termijn uw vragen, veranderingsbehoeften en problemen worden opgepakt.

Is TYPO3 eigenlijk wel de juiste keuze voor uw site?

Omdat TYPO3 schaalbaar is en voorzien is van talloze (optionele) functionaliteiten is het antwoord meestal já, voor zowel kleine sites als hele grote. Wilt u echter een gefundeerde analyse en een precies inzicht wat dit gaat inhouden dan helpen wij u hier graag bij.

Internet Consultancy

Behalve consultancy op het terrein van TYPO3 en aanverwante zaken kunt u ook bij ons terecht voor algemene internet consultancy.

Meer informatie

Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend contact op te nemen om de mogelijkheden door te spreken.

Internet consultancy

Naast TYPO3 consultancy kunt ook bij ons terecht voor algemene internet consultancy, waaronder een sterkte- zwakte-analyse.
Leest u hier meer daarover.