TYPO3 Content Management Systeem (CMS)

TYPO3 freedom

Uw eigen site eenvoudig, maar toch professioneel zelf up to date kunnen houden? Dat kan met het gratis TYPO3 Content Management Systeem (CMS). Leest u hier meer over wat TYPO3 is, welke voordelen er zijn, welke modules er onder andere zijn, en meer over training en consultancy.

TYPO3 specialist

iD Internet Services is gespecialiseerd in het opzetten van TYPO3 voor kleine ondernemers tot en met enterprise niveau organisaties.

TYPO3 kan op de juiste manier door ons opgezet worden voor iedere soort en schaal website die daarna modulair oneindig uitbreidbaar en aanpasbaar is op gebied van content, design, structuur en functionaliteit. Een goede basis komt echter voor alles.

Voor grotere sites kunnen wij met u op enterprise level meedenken door met u samen naar uw business plan te kijken, een informatie-analyse uit te voeren, een functioneel ontwerp op te stellen en daarna de gewenste sites te ontwerpen en te implementeren. Bekijkt u onze aanpak en projectmanagement-methode bij grotere TYPO3-projecten.

Onze ervaring is dat het op correcte wijze implementeren van TYPO3 met een professioneel grafisch ontwerp, middels HTML5 en CSS templates, het juiste typoscript en een gratis basis optimalisering voor search engines u gegarandeerd een website oplevert waarmee u zakelijk zeer veel succes mee kunt behalen.

Bekende bedrijven

Wist u dat veel websites van bekende organisaties wereldwijd op TYPO3 draaien, zoals :

Lees hier over bekende Nederlandse TYPO3 websites.