TYPO3 en grafisch ontwerp

Google Analytics

Samen met u definiëren wij eerst de uitgangspunten voor het grafisch ontwerp. Op basis van eventuele voorkeuren en wellicht reeds bestaande logo's en huisstijl kleuren zijn wij in staat om een boven het maaiveld uitstekend ontwerp voor u te maken. Het voorkomen / het uiterlijk van uw site is uw visitekaartje!

Identiteit

  • Wie bent u
  • Wat is uw doel
  • Wat onderscheidt u van de rest
  • Wat van soort content komt er in de site
  • Welke sfeer dient worden uitgestraald
  • Wat wordt de structuur
  • Hoe gaat de bezoeker straks door de site navigeren

Grafisch ontwerp specialist

Met kunstacademie achtergrond en veel ervaring in design voor web zijn wij specialist in grafisch ontwerp. Behalve webdesign kunt u ook bij ons aankloppen voor logo ontwerp en ontwerp van papieren producten zoals brieven, posters, enveloppen, visitekaartjes, abri, uithangsborden, auto- en raam-beplakking en belettering etc.

Mobile First!

Hoe moet uw website zich gedragen en eruit zien op een iPhone, Android of een iPad? Middels TYPO3 responsive webdesign kunnen we ervoor zorgen dat uw website ook op deze belangrijke devices uitstekend eruit ziet!

Van ontwerp naar TYPO3 website

Zodat u het ontwerp kunt goedkeuren maken wij 1:1 afbeeldingen die exact weergeven hoe de site eruit kan gaan zien. Deze afbeeldingen kunt u in uw eigen browser bekijken en beoordelen of het ontwerp reeds u aanspreekt. Na dat u tevreden bent wordt het ontwerp omgezet naar een template middels HTML5 en CSS, waar TYPO3 automatisch de content in kan zetten.

Ontwerp preview

Zodat u het ontwerp kunt goedkeuren maken wij 1:1 afbeeldingen die exact weergeven hoe de site eruit kan gaan zien.

Deze afbeeldingen kunt u in uw eigen browser bekijken en beoordelen of het ontwerp reeds u aanspreekt.

Na dat u tevreden bent wordt het ontwerp omgezet naar een template middels HTML5 en CSS, waar TYPO3 automatisch de content in kan zetten.

Wat klanten zeggen

"De website van Avancos had dringend een facelift benodigd. Drie freelancers en een duur en zeer gerenommeerd bedrijf werden uitgenodigd en deden binnen twee weken een voorstel met een bijbehorende offerte.

Jacco was degene die de meeste vragen had gesteld en om sommige te kunnen beantwoorden moest ik echt goed nadenken, daar had ik in alle drukte helemaal geen tijd voor. Daar denk ik nu heel anders over. Jacco was de enige die heel goed begrepen had wat wij wilden uitstralen en het ook in zijn voorstel tot uiting had gebracht.

Voor ik het wist stond een gloednieuwe, strakke en zeer duidelijke website klaar om live te gaan. Een website die ik ook zelf kan bijwerken dankzij het gebruik van TYPO3. Ook de uitbreiding en het toevoegen van allerlei nieuwe producten is hierbij mogelijk.

De samenwerking met Jacco is ook erg plezierig: Jacco stelt zich niet op als een doorsnee leverancier, in tegendeel, hij denkt juist heel erg mee en vaak vergeet ik dat hij niet in dienst is van Avancos. Zijn directheid, doortastendheid en creativiteit zijn voor mijn essentiële voor het behalen van een uitstekend resultaat.

Ik beveel dan ook Jacco aan wanneer ik met mensen spreek over het bouwend dan wel het aanpassen van een website. En natuurlijk bij elke keer dat ik een compliment krijg over onze website."

Lotfi M’Rad
Talent Manager & Partner Manager