TYPO3 Design - TYPO3 webdesign

TYPO3 en grafisch ontwerp

Identiteit

  • Wie bent u
  • Wat is uw doel
  • Wat onderscheidt u van de rest
  • Wat van soort content komt er in de site
  • Welke sfeer dient worden uitgestraald
  • Wat wordt de structuur
  • Hoe gaat de bezoeker straks door de site navigeren

Samen met u definiëren wij eerst de uitgangspunten voor het grafisch ontwerp. Op basis van eventuele voorkeuren en wellicht reeds bestaande logo's en huisstijl kleuren zijn wij in staat om een boven het maaiveld uitstekend ontwerp voor u te maken. Het voorkomen / het uiterlijk van uw site is uw visitekaartje!

Grafisch ontwerp specialist

Met kunstacademie achtergrond en veel ervaring in design voor web zijn wij specialist in grafisch ontwerp. Behalve webdesign kunt u ook bij ons aankloppen voor logo ontwerp en ontwerp van papieren producten zoals brieven, posters, enveloppen, visitekaartjes, abri, uithangsborden, auto- en raam-beplakking en belettering etc.

Mobile First!

Hoe moet uw website zich gedragen en eruit zien op een iPhone, Android of een iPad? Middels TYPO3 responsive webdesign kunnen we ervoor zorgen dat uw website ook op deze belangrijke devices uitstekend eruit ziet!

Van ontwerp naar TYPO3 website

Zodat u het ontwerp kunt goedkeuren maken wij 1:1 afbeeldingen die exact weergeven hoe de site eruit kan gaan zien. Deze afbeeldingen kunt u in uw eigen browser bekijken en beoordelen of het ontwerp reeds u aanspreekt. Na dat u tevreden bent wordt het ontwerp omgezet naar een template middels HTML5 en CSS, waar TYPO3 automatisch de content in kan zetten.

Vorige Volgende

Ontwerp preview

Zodat u het ontwerp kunt goedkeuren maken wij 1:1 afbeeldingen die exact weergeven hoe de site eruit kan gaan zien.

Deze afbeeldingen kunt u in uw eigen browser bekijken en beoordelen of het ontwerp reeds u aanspreekt.

Na dat u tevreden bent wordt het ontwerp omgezet naar een template middels XHTML en CSS, waar TYPO3 automatisch de content in kan zetten.