Lees meer over TYPO3 en open source - TYPO3 webdesign

TYPO3 is een gratis open source CMS

TYPO3 is een gratis open source CMS framework waarmee kleine en grote websites en intranet-oplossingen op maat gemaakt kunnen worden. Middels een webbrowser kan de site vanaf iedere computer beheerd worden. Er is door de webredacteur geen kennis van HTML of programmeer-talen benodigd om de site professioneel te kunnen onderhouden en uit te breiden.

Bezoek www.typo3.com

TYPO3, dé keuze voor professionele websites

TYPO3 kan net zo klein of groot worden opgezet als gewenst is. Een TYPO3-site is oneindig uitbreidbaar met pagina's, content, vormgeving en de vele duizenden gratis modules. Daarnaast kan een PHP-programmeur desgewenst op comfortabele wijze uitbreidingen en aanpassingen schrijven voor specifieke maatwerk-functionaliteit die niet reeds voor handen is.

Scheiding van vormgeving, content en structuur

De nieuwe TYPO3 4.4 backend
De nieuwe TYPO3 4.4 backend

TYPO3 scheidt netjes vormgeving, content en structuur. Hierdoor is het mogelijk om iedere gewenste vormgeving toe te passen, die desgewenst periodiek kan veranderen. Alle informatie wordt centraal opgeslagen in een database.

TYPO3 is dé keuze als professionaliteit, mogelijkheden en web-standaarden belangrijk zijn, het is daarom één van de meest vooraanstaande CMS-en geworden. Dit betekent dat behalve kleine bedrijven en zelfstandigen ook steeds meer grote bedrijven, overheden en universiteiten kiezen voor TYPO3.

TYPO3 in Nederland

In Nederland werd TYPO3 met name populair toen bekende organisaties het gingen gebruiken zoals : het CNV, de VARA, de TROS, overheidsloket DigiD, de TU Eindhoven, de Erasmus Universiteit etc. De laatste tijd gaan bijvoorbeeld ook steeds meer gemeentes op TYPO3 over.

Uw TYPO3 site via iD Internet Services

Door jarenlange ervaring met TYPO3 kunnen wij u uitstekend aan een nieuwe site helpen, daarbij hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van : informatie-analyse, functioneel ontwerp, webdevelopment, vormgeving, internet en marketing. Kijkt u  hier indien u meer wilt weten over projectmanagement en de gestructureerde en gefaseerde aanpak van de ontwikkeling van een professionele TYPO3 website.
Leest u hier meer over iD Internet Services.

Meer informatie over TYPO3

Leest u hier meer over de voordelen van TYPO3. Hier onder staan enkele externe links met meer informatie over TYPO3. Ik nodig u graag uit vrijblijvend contact op te nemen voor een nadere kennismaking, waarbij we kunnen doornemen wat een TYPO3 site voor u kan betekenen.