Nieuws - TYPO3 webdesign

Nieuwslijst

Eerste Nederlandse TYPO3camp 9 en 10 maart

6 februari 2013 TYPO3camp Nederland

iD Internet Services (Jacco) organiseert mede het eerste TYPO3camp in Nederland.


Technische Universiteit Eindhoven nieuwssite

19 oktober 2012 TYPO3 nieuws website Cursor Technische Universiteit Eindhoven

De nieuwswebsite voor de TU/e is door Jacco van der Post ontwikkeld. Door een redactie van 8 mensen wordt de website bijgehouden. Tevens heeft Cursor een nieuwsmagazine zowel digitaal als op papier.


Realisatie Cityfan.nl

29 maart 2012 Cityfan homepage

Spots: dat zijn leuke adresjes, activiteiten en bezienswaardigheden in steden. Daar draait het om bij deze uitgebreide website die met TYPO3 is ontwikkeld.


Mobiele website met TYPO3

31 december 2010 TYPO3 mobiele website

Binnen TYPO3 kan er naast de gewone website ook een mobiele website gemaakt worden. Wanneer u www.typo3-webdesign.nl invoert op bijvoorbeeld een iPhone, of een Android toestel belandt u automatisch op de mobiele versie van deze website.


Vakantie op de Technische Universiteit

8 december 2010 TU Eindhoven

Daar de TYPO3 webdeveloper op de Technische Universiteit in Eindhoven ook eens 4 weken met vakantie mocht, zocht men een tijdelijke vervanging om via 2e lijns support in gebruikerswensen te kunnen voorzien.


Nieuwe website online!

9 juli 2010 Nieuwe website iD Internet Services

Het werd tijd voor een nieuw jasje en daarmee ook een andere indeling en nieuwe functionaliteit. iD Internet Services heeft een nieuwe website!


Nieuwe extensie jpCarousel

30 juni 2010 jpCarousel

iD Internet Services heeft een nieuwe plugin ontwikkeld en gratis ter beschikking gesteld aan de TYPO3 community. Het betreft een geavanceerde jQuery Carousel.


Implementatie nieuw design Mactwin

17 juni 2010 Mactwin Security Specials

Door het wegvallen van de oorspronkelijke webdeveloper, was de gerenommeerde Mactwin Security Group op zoek naar een nieuwe partij die de support en wijzigingen binnen haar TYPO3 websites kon overnemen.


Displaying results ###SPAN_BEGIN###%s to %s out of ###SPAN_BEGIN###%s
« eerste < vorige 1-8 9-16 volgende > laatste »